Album Secret Feelings met 14 tracks, al jaren een terugkerend muziekproject

Het album Secret Feelings is uitgebracht met 14 tracks. Dit muziekproject is in samenwerking met zeker negen artiesten, waaronder ook de Nederlandse artiesten Shoenemoen Wagid Hosain en Sagar Malik. De Surinaamse artiesten Fariz Barsatie, Shaniel Nanhoe, Pravesh Mathoera, Akash Chotoe, Arnold Malahe, Sunil Harpal en Sachin Bikharie hebben gezongen. Het muzikale deel is in orde gemaakt door Devin Gobind (Devin Beats) en Shoenemoen Wagid Hosain. 

Vijay Rambali (Owner Sunvic Shopping & Napster Pro Studio) vertelt het volgende in gesprek met Dagblad Suriname. 

Secret Feelings is een terugkerend muziekproject en wordt al zeker 10 jaren uitgebracht. Napster pro studio heeft een samenwerking met The Boss Promotions & KRS Royal waaronder ook Cd projecten, zoals Secret Feelings, Summer Slam & Souls Are Forever. De tracks worden individueel uitgebracht op het YouTube kanaal van Napster Pro Studio en daarna verzameld voor een officieel album, dat ook soms niet uitgebrachte tracks bevat.

De reden van deze samenwerking is om de Surinaamse artiesten een push te geven om hun talenten nationaal en internationaal naar voren te brengen. De combinatie staat open voor alle oude of nieuwe artiesten die zich willen aansluiten aldus Vijay. De tracks van Secret feelings zijn inmiddels al te beluisteren via het YouTube kanaal van Napster Pro Studio. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!