Reggae nummer “Soso Lobi” gezongen in drie talen

Een nieuwe reggae song getiteld “Soso Lobi” is uitgebracht met een bijbehorende videoclip. De krant verneemt het volgende van MC Vuure over dit muziekproject.

“Soso Lobi” is  gezongen in 3 talen, namelijk in het Engels, Surinaams en Nederlands door de artiesten Lord Fenda en Jah Prince in samenwerking met Padrino en Boejakka. De song maakt deel uit van de Reggae riddim “Rise Up Sranan” geproduceerd door Lord Fenda en PJ James. Het is een party reggae song met een algemene boodschap.

Er is door het team gekozen voor de titel “Soso Lobi”, omdat zij vindt dat Surinamers meer liefde, eenheid en saamhorigheid moeten gaan tonen aan elkaar. Een diepere betekenis is, dat het tijd wordt om begripvol als Srananmangz gezamenlijk beter met elkaar te gaan leven in saamhorigheid. Het gaat om artiesten van Surinaamse afkomst wonende in Nederland.

Volgens de zangers is het belangrijk om elkaar te gunnen want zo kunnen wij ook samen verder groeien in veel dingen. Ook zijn er veel dingen veranderd in de wereld gedurende de afgelopen jaren waardoor het lijkt alsof sommige mensen harder zijn geworden door omstandigheden. Vooral gedurende de Corona periode waarbij veel mensen te kampen hebben met verschillende persoonlijke en financiële problemen, dus daarom is het vaak nodig om wat liefde en aandacht aan elkaar te schenken, aldus de artiesten in een gesprek. 

De videoclip “Soso Lobi” is te bekijken via streamingdiensten, YouTube,  Spotify, I-tunes, Amazone etc..

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!