Ravi B: ‘Go Back’ is een song die realistische situaties weerspiegelt

‘Go Back’ is een song die destijds veel furore heeft gemaakt op social media onder anderen op de populaire app TikTok. Een song geschreven en gezongen door Ravi B, een veelzijdig artiest uit Trinidad. In een exclusief interview met Dagblad Suriname vertelt Ravi B het volgende.

Ravi Bissambhar, zoals de artiest echt heet, zingt al sinds zijn 13e jaar. In 2002 stapte hij officieel in de lokale muziekscene op Trinidad. Ravi B vindt het enorm leuk dat zijn song ook in Suriname goed is ontvangen. 

“Ik hou van en mis Suriname. Ik ben blij en nederig voor de liefde die ‘Go Back’ heeft ontvangen en kan niet wachten om het op te voeren voor mijn fans in Suriname. TikTok is een hele nieuwe manier voor artiesten om met hun fans om te gaan. ‘Go Back’ is weer een dergelijk nummer dat echte situaties weerspiegelt die ik zie. Ik schrijf graag op basis van de realiteit, niet noodzakelijk is dat het gebaseerd is op persoonlijke ervaring, maar gebaseerd op wat er in de wereld gebeurt. Het laatste optreden in Suriname was opmerkelijk, in 2019 tijdens Holi viering”

Over de band Karma, opgericht door Ravi B met zijn broer Anil Bissambhar en zijn zus Nisha Bissambhar, zegt hij het volgende. 

“Karma is familie en de familie is geweldig. Sommige beperkingen voor de entertainmentsector zijn onlangs opgeheven p[ Trinidad en in het buitenland, dus we zijn daar dankbaar voor en de mogelijkheid om weer te doen waar we van houden, muziek maken. Ik kan gerust zeggen dat dit het algemene gevoel is van mensen in de entertainmentindustrie. We doen momenteel één show op één dag”, aldus Ravi B. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!