Haags gemeenteraadslid Janice Roopram komt met eigen lijst na vertrek uit Groep de Mos

Na haar gedwongen vertrek bij Hart voor Den Haag/Groep de Mos wil Janice Roopram doorgaan in de Haagse politiek. “De steun vanuit de stad is hartverwarmend’, zegt Roopram over de reacties die ze kreeg na haar vertrek uit de partij, aldus Omroep West.

Het raadslid heeft besloten met een eigen lijst mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart.

“Ik ben gewoon onverwacht aan de kant gezet’ aldis Roopram tegenover Den Haag FM over haar vertrek bij de partij waar ze vier jaar voor in de gemeenteraad zit. Onlangs bleek dat ze niet opnieuw is gekandideerd en verliet ze fractie. 

“Dan ben je die klap aan het verwerken en krijg je warme reacties van mensen uit de stad en van collega’s in de raad die zeggen: kijk hoe je kan doorgaan. Dat zijn er zoveel geweest, kijk maar op mijn social media. Dat heeft me ertoe doen bewegen te kijken hoe ik verder zal gaan.”

Duidelijk is dat Roopram doorgaat met een eigen lijst.Op haar lijst staan tien kandidaten.

error: Kopiëren mag niet!