Taapsee Pannu over het niet gedicteerd worden door de vraag van de markt

Taapsee Pannu en Tahir Raj Bhasin zijn begonnen met de promoties van Looop Lapeta, die allemaal op Netflix zullen verschijnen. De trailer, die onlangs werd onthuld, neemt je mee op een veelbewogen reis terwijl Savi (gespeeld door Taapsee Pannu) haar vriend Satya (gespeeld door Tahir Raj Bhasin) probeert te redden wanneer hij het geld van een gangster verliest. Savi racet tegen de klok om de dag te redden – als ze maar de juiste keuzes kan maken, want Satya’s vrijheid hangt ervan af. De actrice was onlangs in gesprek met Bollywood Hungama over haar aankomende film en hoe ze voet aan de grond heeft gekregen in zowel theater als digitale media.

In een recent gesprek sprak Taapsee over het feit dat ze zich in de meest fascinerende fasen van haar carrière bevindt waarin ze niet wordt gedicteerd door de vraag van de markt. Taapsee Pannu zei:  “In het begin dacht ik over de massa’s als ‘Ja, alleen dit soort dingen werken voor het publiek; dus ik zou alleen dit soort films moeten maken. Ik heb een paar fouten gemaakt in de tijd dat ik in de Zuid-industrie werkte. Daarna begon ik mijn eigen hoofd te gebruiken voor wat voor soort films ik zou willen zien en ik zal alleen dat soort werk doen. Gelukkig, wat in mijn voordeel heeft gewerkt, is dat ik die ‘publiek’-mentaliteit niet heb verlaten. Ik ben geen ‘actrice’ geworden als ik de film selecteer. Ik denk nog steeds als publiek. Dit heeft me geholpen bij het kiezen van films waarvan het publiek uiteindelijk ook het gevoel krijgt van ‘Ja, dit kunnen we kijken.’”

Ze vervolgde: “Ik kan niet hebzuchtig zijn als actrice. Er zijn momenten waarop films worden gemaakt waarin de acteurs fantastische rollen hebben. Je hebt alle ruimte voor prestaties, maar het is een beetje zwak als een film. Ik denk dat zelfs als ik goed presteer, het publiek de film niet kan uitkijken of als ze hem afmaken, ze hem niet zullen aanbevelen. Ik zie het voordeel niet in het maken van dat soort films. Ik heb dergelijke beslissingen genomen die in mijn voordeel hebben gewerkt. Toen ik van South Market naar de Hindi-bioscoop kwam, heb ik South Market nooit verlaten. Er zijn vast veel anderen die dat doen. Ik dacht dat toen ik niet kon acteren of de taal niet beheerste, die tijd dat deze mensen me leuk vonden, me accepteerden, me een deel van de industrie maakten. Nu heb ik hun taal geleerd. Ik heb geleerd hoe ik in de industrie moet werken, dus waarom zou ik mezelf ontwortelen van een plek waar mensen zoals ik zijn. Ik heb er nooit aan gedacht om mezelf uit Zuid te ontwortelen en daarom maak ik elk jaar consequent één film.”

De actrice legde verder uit: “Afgezien daarvan denk ik dat ik waarschijnlijk het middenwegpubliek ben dat balanceert tussen theater en OTT. Ik ben geen publiek dat teveel van een festivalfilm houdt, noch ben ik een publiek dat geniet van totale hersenloosheid, wat ook niet vermakelijk genoeg is. Ergens tussenin ben ik een publiek en daarom heb ik ook publiek gevonden in theater en ook op OTT.”

Ondertussen wordt Looop Lapeta, een bewerking van Tom Tykwers beroemde cultklassieker Run Lola Run, geproduceerd door Sony Pictures Films India en Ellipsis Entertainment samen met Aayush Maheshwari. Looop Lapeta is het regiedebuut van Aakash Bhatia en is een volledig verpakte entertainer die de elementen komedie, thriller en romantiek samenbrengt in één film. Het komt op Netflix op 4 februari 2022.

error: Kopiëren mag niet!