Abhishek Bachchan en Raveena Tandon zijn de nummer 1 OTT-sterren

De OTT (Over The Top) heeft de afgelopen jaren een enorme boost gekregen. Verschillende persoonlijkheden op het grote scherm hebben ook het webserie-format geprobeerd. Nu, volgens de Mood of The Nation-enquête van India Today, is Abhishek Bachchan de nummer 1 OTT-ster (mannelijk) van het land gebleken, waarbij Raveena Tandon de eerste plaats bij de dames verdient.

Met een stemaandeel van 12,5% behaalde Abhishek Bachchan de eerste plaats als nummer 1 OTT-ster (mannelijk). Hij was te zien in de webserie Breathe-Into The Shadow en de laatste drie filmreleases van de acteur – Bob Biswas, The Big Bull, Ludo – waren direct-to-OTT-releases.

Manoj Bajpayee behaalde de tweede plaats met 9,8% stemmen. De acteur heeft de OTT-ruimte gedomineerd met zijn geweldige prestaties in The Family Man seizoen 1 en 2. Op nummer drie staat Bobby Deol met 7,1% stemmen. Hij werd geprezen voor zijn optreden in de webserie Aashram. Op nummer vier en vijf staan ​​Saif Ali Khan en Nawazuddin Siddiqui met respectievelijk 4,7% en 3,7% stemmen. Beide acteurs wonnen de OTT-ruimte met hun krachtig optreden in Sacred Games seizoen 1 en 2. Saif maakte ook deel uit van de veelbesproken serie Tandav. Nawazuddin was ook te zien in verschillende direct-to-OTT-releasefilms.

Bij de dames behaalde Raveena Tandon de eerste plaats met een stemaandeel van 16%. Ze gaf een productief optreden in de onlangs uitgebrachte webserie Aranyak, waar ze de rol van politieagent speelde. Sushmita Sen, die een vurige comeback maakte met de Emmy Nominated webserie Aarya, staat op de tweede plaats met een stemaandeel van 12,2%. Op nummer drie staat Radhika Apte met 2,7 % die voor de grap alomtegenwoordigd was op OTT-platforms. De laatste twee plaatsen worden ingenomen door Pooja Bhatt en Huma Qureshi met een stemaandeel van 2,5% en 1,8%. Terwijl Pooja werd geprezen voor haar optreden in Bombay Begums, schitterde Huma in Maharani.

error: Kopiëren mag niet!