Twee mannen op heterdaad betrapt bij diefstal accu’s uit truck in Tennisbalstraat

Twee accu dieven, S.S. en S.G., zijn door de politie van het bureau Livorno na afstemming met het Openbaar Ministerie woensdagavond 5 januari in verzekering gesteld, nadat ze waren betrapt bij een poging om zes accu’s uit een truck in de Tennisbalstraat te stelen, aldus de politie maandagavond 10 januari in een persbericht.

Het was een bewaker gelukt om één van de verdachten meteen aan te houden, terwijl de andere verdachte kans zag weg te komen. De benadeelde deed van deze diefstal aangifte bij de politie.

Op aanwijzing van de aangehouden verdachte, werden zijn kompaan en de heler opgespoord en eveneens in de kraag gevat. Drie accu’s zijn terecht, waarna de twee verdachten werden voorgeleid. De heler die vrijwillig afstand heeft gedaan van de gestolen accu’s, is na verhoor heengezonden. 

Tijdens het onderzoek kwam ook nog een derde persoon, die nog voortvluchtig is, in beeld. Aan zijn aanhouding wordt gewerkt.

error: Kopiëren mag niet!