Rapper Jojoslank debuteert met Drill-rap

De 22 jarige Jojoslank heeft zijn debuut gemaakt in de muziekwereld. Hij is een opkomende artiest die geboren en getogen is in de wijk Pendrecht, in Rotterdam-Zuid, Nederland. Hij is pas vier maanden actief in de Nederlandse rapscene en heeft tot nu toe twee nummers uitgebracht, namelijk zijn eerste “JS For Life” en tweede “Heat”.

Deze nummers vallen onder het genre Drill-rap, maar het bijzondere ervan is dat de rapper zowel geen messen als vuurwapens vertoond in zijn videoclips, omdat hij vindt dat de jeugd hem als een voorbeeld moet zien en hij hen alleen wil amuseren met de muziek die hij maakt. Jojoslank zegt dat hij de rapgame wil overnemen en dat hij in de toekomst veel nummers wil uitbrengen die zelfs buiten het genre Drill vallen.

Ook al doet hij het zonder een label, gaat hij alles uit de kast halen om gezien te worden door de rest!

De artiest heeft Congolese roots en is opgegroeid tussen verschillende culturen. Zodoende gebruikt hij verschillende woorden van verschillende talen, ook voornamelijk de Surinaamse taal die hij van zijn beste vriend Shaquille Pinas (internationaal voetballer) heeft geleerd, in zijn liedjes. Zo probeert hij de dansende beats te verheerlijken met de juiste adlips er aan toegevoegd.

Zowel in zijn clips als in zijn nummers komt het getal “67” vaak voorbij. Dit gebruikt hij ook als gangteken, refererend naar zijn buurt Pendrecht. Met het teken “M” die hij met zijn vingers gooit, representeert hij zijn Congolese vriendengroep genaamd “MabeEkoti”.

error: Kopiëren mag niet!