Sandjana Soechit gaat Suriname internationaal vertegenwoordigen in India

Miss Model of the Universe van Suriname 2021

Sandjana Soechit is actief bezig in de modewereld. Sandjana zal Suriname vertegenwoordigen tijdens de Miss Model of the Universe 2021 verkiezing in Mumbai, India.

Het is voor Genetic Models in Suriname een hele grote eer dat Sandjana als kandidate Suriname zal vertegenwoordigen. De organisatie heeft alle geloof en vertrouwen erin, dat zij Suriname op waardige wijze zal uitdragen. Vanwege de Corona-pandemie werden de activiteiten en het verkiezingstraject aangetast.

De organisatie achter Miss model of the Universe Suriname is super enthousiast dat de competitie hervat zal worden. Na overleg met verschillende experts en coaches is de keus gevallen op Sandjana.

Zij is 23 jaar, studente bij Janssen & Partners. Verder te beschrijven als een zeer vriendelijk, spontaan, behulpzaam, gedreven persoon en een echte doorzetter. Van beroep is zij supervisor en eventueel administratieve kracht. Zij heeft meegedaan aan fashionshows en fashion events als host, backstage, enzovoorts.

Sandjana wordt al geruime tijd door verschillende coaches en begeleiders getraind voor de competitie. De verkiezing staat gepland voor de maand november/december van dit jaar. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!