Song ‘WHY WHY’ van Irfaan Boedhram en Benjamin Fayah

Samenwerking tussen Surinaams en Nederlands artiesten 

De artiesten Irfaan Boedhram en Benjamin Fayah hebben nog een lied op hun naam staan. Het nummer is geschreven door Irfaan Boedhram en Benjamin Fayah.

‘WHY WHY’ is uitgebracht met een bijbehorende videoclip. Beide artiesten hebben hun deel apart opgenomen, Benjamin Fayah deed zijn recording bij Music Steroidz (Suriname). Ook Frits Gangaram Panday heeft zijn bijdrage geleverd aan dit project, daarnaast heeft hij de artiesten in contact gebracht.

“Ik wou altijd een Hindi mix Reggae liedje doen”, benadrukt Benjamin Fayah in een gesprek. Irfaan is een zanger, producer en lid van de populaire 2famous Crew. Irfaan schreef in een post op social media het volgende betreffende het project, ‘Ik ben erg blij met het eind resultaat! En ik ben jullie enorm dankbaar, zonder jullie was dit niet gelukt’.

‘WHY WHY’ is te bekijken via het YouTube channel SELECTABEATS en streamingdiensten. 

(Khoesiaal P.) 

error: Kopiëren mag niet!