‘In de war’ gezongen door Street Wise en Steevy D’or Far

De Surinaamse zanger Street Wise is een samenwerking aangegaan met de artiest Steevy D’or Far uit Haïti. De krant heeft het volgende van Street Wise vernomen.

“‘In de war’ is een love song. Het gaat erom dat een persoon je op verschillende manieren in de war kan brengen. Ik heb gezongen hoeveel mijn vriendin voor mij betekent. Ook zij brengt mij in de war. Soms laat ze twijfelen of onze liefde echt is. Maar, we houden van elkaar en we gaan door dik en dun, want a lobi deh”, aldus de zanger.

‘In de war’ is met een bijbehorende clip uitgebracht. Het team heeft een echte huwelijksplechtigheid gefilmd en in de clip verwerkt. Het nummer is te bekijken op YouTube en te beluisteren via alle streamingsdienten.

Een andere song van Street Wise genaamd ‘Barman’ doet het goed en gaat viraal op TikTok. Een vervolg versie van het nummer ‘Barman’ is zijn komende project. 

(Khoesiaal P.) 

error: Kopiëren mag niet!