Benjamin Fayah over de Waka Challenge en meer

De artiesten Furge Strikt en Benjamin Fayah hebben het nummer “Waka” uitgebracht. Waka is een woord in het Sranan Tongo en betekent lopen.

Benjamin Fayah zegt in gesprek met Dagblad Suriname: “Er is een Waka Challenge verbonden aan de nieuwe song “Waka”. Het nummer is goed ontvangen door het publiek en dit is te merken aan de hand van het feit dat het de hitlijsten van radiostations heeft bereikt.”

Het is de 3e single voor de Nederlandse artiest Furge Strikt. Dit nummer is een ode aan de vrouw. Terugkomend op de challenge. De Waka Challenge houdt in, dat men een video moet maken volgens de instructies die te lezen zijn op op de social media pagina van de artiesten waarbij zij vermelden, wie heeft het mooiste waka in Suriname?

De video met de meeste likes wint. De hoofdprijs is een geldbedrag van SRD 1.000. De 2e prijs een facial make over ter waarde van SRD 450 en de 3e prijs een selfie ring light en Waka shirt.

De winnaars zullen op 30 september bekend gemaakt worden.

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!