Song ‘Ajuste’ gezongen door TuFelo

Het nummer ‘Ajuste’ is een project met Real Life Entertainment. ‘Ajuste’ is uitgebracht met een bijbehorende clip. Voor de muziek is gezorgd door producer Gyora. De videoclip is een resultaat van VishR Media en Real Life Media. De titel is bedacht door Latin artiest TuFelo.

Er is bij dit nummer gezorgd voor Surinaamse en Cubaanse vibes. “Het gaat om ervaringen en zal luisteraars aanmoedigen om te geloven in persoonlijke verbeteringen en het brengen van offers om alle levensdoelen te bereiken”, zegt TuFelo in een gesprek.

Real Life Entertainment heeft heel veel projecten  op stapel staan, maar door de corona situatie lukt het niet met opnames van alle songs. Binnenkort zal er een nieuwe song van TuFelo uitkomen waarin hij samen zingt met Ronny B en Sudhir Binda.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!