Bayern München scoort in bekertoernooi tegen amateurs Bremer SV 12 keer

Bayern München heeft in de eerste ronde van het Duitse bekertoernooi Bremer SV met ruime cijfers terzijde geschoven. Bij de op het vijfde niveau uitkomende amateurs werd het 0-12 voor de landskampioen, die niet in zijn sterkste samenstelling het veld opkwam.

Halverwege was het al 0-5, door doelpunten van Eric Maxim Choupo-Moting (3), Jamal Musiala en Jan-Luca Warm, die zijn eigen keeper passeerde. Na de hervatting scoorden Malik Tillman, Musiala, Leroy Sané, Mickaël Cuisance, Choupo-Moting, Bouna Sarr en Corentin Tolisso voor de formatie van trainer Julian Nagelsmann.

n de 77e minuut kreeg Ugo Nobile van Bremer SV de rode kaart.

Bayern München behaalde uit de eerste twee duels in de Bundesliga dit seizoen 4 punten.

error: Kopiëren mag niet!