Real Madrid biedt 170 miljoen euro voor Kylian Mbappé

Real Madrid en Patris Saint-Germain  zijn het eens over de transfersom voor Kylian Mbappé. Het verbeterde bod van De Koninklijke, 170 miljoen euro plus tien miljoen aan mogelijke bonussen, heeft de Franse grootmacht overtuigd.

Dat meldt Marca donderdagavond. Daarmee lijkt de overstap van Mbappé naar Madrid zo goed als zeker. De transfer zou vrijdag zelfs al officieel gemaakt kunnen worden, zo meldt de Spaanse krant. Paris Saint-Germain stelde zich stug op in de onderhandelingen, maar het laatste bod van De Koninklijke heeft de clubleiding overtuigd. 

Dat Mbappé de overstap naar Real zou gaan maken, was al wel duidelijk. Het was alleen de vraag wanneer. De Fransman loopt na dit seizoen uit zijn contract en had vervolgens transfervrij de overstap kunnen maken. Door Mbappé nu te verkopen houdt Paris Saint-Germain minstens 170 miljoen euro over aan de rappe aanvaller.

Mbappé zou al persoonlijk akkoord zijn met Real. Nasser Al Khelaifi, de voorzitter van PSG, sprak vol verontwaardiging over de handelswijze van Real. De Koninklijke zocht al contact met Mbappé, voordat het een deal met PSG gesloten had.

Met deze transfer wordt Mbappé de op één na duurste speler aller tijden. Dat record blijft in handen van Neymar, die voor 222 miljoen euro de overstap maakte van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain.

error: Kopiëren mag niet!