Zangeres Yana lanceert coversong van Kenny B in het Spaans

De Cubaanse zangeres Yana woont in Suriname en heeft nu een coversong op haar naam staan. WeDemBossMusic laat de redactie van Dagblad Suriname weten, dat Yana is aangesloten bij dit welbekende muziek label van ons land. Yana had in het jaar 2019 het nummer Cariño uitgebracht. Op aandringen van producer Roberto Banel nam ze dit project aan betreffende haar cover. De producer zorgde ook voor de start van haar carrière.

“Ik wil dat Yana meer bekendheid krijgt, vandaar dat ik de keus maakte om haar covers van bekende songs te laten doen. Vanwege de corona-situatie kwam het pas deze week uit. Kenny B heeft vol lof gesproken over dit project. Het is voor het eerst dat er een Spaanse versie is van één van zijn songs”, aldus Banel. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!