Souls Are Forever en Summer Slam: Collectie van cover songs

Songs van aantal Surinaamse vocalisten op beide cd’s 

Twee albums genaamd Souls Are Forever en Summer Slam zijn donderdag 18 augustus gelanceerd. Het geheel is een initiatief van The Boss Promotions en KRS Royal in samenwerking met Napster Pro Studio.

Pravesh Mathoera, zegt, namens de initiatiefnemers, tegen Dagblad Suriname: “Al een geruime tijd zijn de organisaties The Boss Promotions en KRS Royal bezig met projecten met voornamelijk Surinaamse artiesten met daartussen wat artiesten uit Nederland. Zodoende zijn er heel wat liederen en cover songs solo op het internet gelanceerd. De organisaties hebben samen met Napster Pro Studio gemeend om collecties te maken van de eerder aangehaalde nummers, gezien we de vakantie- en feestperiode naderen van het jaar.”

“De artiesten die opgebracht zijn op de cd’s hebben hun volle medewerking verleend aan de projecten en genoemde collecties. Souls Are Forever betreft een collectie van luistermuziek terwijl Summer Slam een verzameling is van dansnummers. De cd’s zijn slechts te verkrijgen in de shops van Sunvic Shopping. Het is een feit, dat de vraag naar deze CD’s is heel groot is. Hiervoor zijn de organisaties aan alle actoren dankbaar.”

Foto: De songs van deze artiesten in beeld komen voor op de cd’s 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!