Drankjes voor medicatie verkocht langs de straat

Drankjes die langs de straat verkocht worden in flessen kunnen ook gebruikt worden als medicatie. Deze stands of verkopers worden vaak door heren bezocht, maar ook zijn er vrouwen die zich afvragen of zij het wel of niet mogen gebruiken.

Een drankje kan zijn voor de innerlijke schoonmaak van het lichaam, voor energie, pijn, enkel aandoeningen of voor plezier. De dingen die in de drankjes zitten zijn puur en krachtig en kunnen daardoor ook bitter zijn en hebben een natuurlijke geur.

“Artsen of God zijn we niet, maar de kennis, cultuur en gave die onze voorouders hebben achtergelaten kunnen ons ook wel helpen. Zo lang we positief bezig zij, niemand kwaad willen doen en zelf rein zijn, dan komt alles goed”, aldus de verkoper.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: