Man bedreigt ex-vrouw en rijdt met auto in op twee dochters ex-vrouw

Het Korps Politie Suriname bericht zaterdagmiddag 7 augustus, dat E.B. dinsdagavond 3 augustus door de politie van het bureau Livorno is aangehouden, nadat zijn ex-vrouw aangifte van bedreiging tegen hem had gedaan.

Zij verklaarde, de liefdesrelatie met E.B. ongeveer zes maanden geleden te hebben verbroken. De man kon zich echter hiermee niet verenigen en achtervolgde en bedreigde haar stelselmatig. Toen haar zoon maandag 2 augustus van de winkel kwam, hield haar ex-partner hem staande. B. gaf haar zoon te kennen zijn moeder te zullen vermoorden, omdat zij een nieuwe vriend heeft. Dit alles werd de vrouw te veel, waarop ze op 3 augustus aangifte deed tegen E.B. De vrouw wilde, dat haar ex ernstig zou worden aangesproken door de politie.

De politie van bureau Livorno kreeg omstreeks tien uur dinsdagavond een telefonische melding van de vrouw, dat haar ex-partner haar op haar woonadres had bedreigd met de dood. Agenten gingen vervolgens naar de plek en spraken de verdachte ernstig aan, waarna de man het adres verliet en de agenten terugkeerde naar het politiebureau.

Ondanks deze waarschuwing moesten agenten na een uur het adres weer aandoen. Deze keer had de ex-partner met zijn auto ingereden op de dochter en stiefdochter van de aangeefster die op straat liepen. Om niet aangereden te worden, waren de twee dochters genoodzaakt om in de trens te springen. Beide tieners zaten onder de modder. De verdachte die op dat moment in de directe omgeving langs reed werd direct in de boeien geslagen.

Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij voor bedreiging en poging tot doodslag achter slot en grendel geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: