Bestuur NIS-stichting maakt kennis met directie

NIS krijgt een nieuw ‘business- en verdienmodel

Het stichtingsbestuur van het Nationaal Indoor Stadion (NIS) heeft na haar installatie formeel kennis gemaakt met het directieteam van NIS waaronder directeur Joel Martinus en directeur Sportzaken Gordon Touw Ngie Tjouw van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport, zo schrijft het ministerie donderdagavond 5 augustus in een persbericht.

Directeur Touw Ngie Tjouw gaf tijdens de ontmoeting aan, dat NIS een nieuw business- en verdienmodel krijgt. Het is de bedoeling dat los van sportactiviteiten en evenementen er ook andere zakelijke diensten geleverd zullen worden aan het bedrijfsleven en de sportgemeenschap. Zo zullen er diverse verhuurruimtes voor bedrijven en de overheid beschikbaar worden gesteld om hun diensten aan te bieden, maar ook enkele sportfaciliteiten zullen vallen onder het stichtingsbestuur van NIS, laat de ROS-directeur optekenen.

Hij heeft vertrouwen heeft in het bestuur, dat volgens hem beschikt over creativiteit en kennis, daarnaast doet het directieteam van NIS onder leiding van Joel Martinus daar ook niet onder. Zij hebben hun sporen verdiend in de sport- en entertainmentwereld, alsook in het ondernemen.

Het stichtingsbestuur moet het directieteam van NIS controleren en adviseren in hoe er inkomsten gehaald kunnen worden om de zaak draaiende te houden.

Na de kennismaking hebben de geïnstalleerde leden een presentatie bijgewoond van de renovatiewerkzaamheden die aan het gebouw van NIS verricht moet worden. 

Het stichtingsbestuur bestaat uit Delcano Misiedjan (voorzitter), Steven Lape (ondervoorzitter), Brian Banda (penningmeester), Josta Dapaw (secretaris) en de leden Elisa Djahari, Radjen Ori en Lucien Waarde.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: