WWE-ster blijkbaar gewond bij RAW .

WWE Women’s Tag Team Champion Natalya heeft blijkbaar een beenblessure opgelopen tijdens de RAW gisteren.

RAW bevatte een niet-titelwedstrijd met Natalya en Tamina tegenover Eva Marie en Doudrop, die streden om een toekomstige titelkans. Natalya worstelde op een gegeven moment met Doudrop, ging ertegenaan en raakte met elkaar in de knoop, toen Natalya een rechterbeenblessure leek op te lopen bij een roll-over, of mogelijk een van de stompen van Doudrop.

Natalya viel uit en had moeite om haar rechterbeen te belasten. De scheidsrechter riep toen blijkbaar een hoorbaar geluid toen Tamina het overnam, en na een afleiding door Lilly op het grote scherm, gaf ze Eva een superkick om de pin te winnen.

Na de wedstrijd hielp een eersterangs hospik Natalya onmiddellijk naar achteren. Tamina voegde zich bij de hospik om Natalya te helpen, die nog steeds niet in staat was haar rechterbeen te belasten.

error: Kopiëren mag niet!