Lukaku hoopt op ‘nog meer’ komend seizoen met Serie A-kampioen Inter

Romelu Lukaku waarschuwde Serie A-kampioenen Inter Milan hoopt volgend seizoen “nog meer” te bereiken, aangezien de Belgische spits maandag terugkeerde naar de voorbereiding van het seizoen.

Inter maakte een einde aan hun 11 jaar wachten op de Italiaanse titel van vorig seizoen door negenvoudig regerend kampioen Juventus omver te werpen, maar kwam tekort in de Champions League met een groepsfase-exit in de competitie die ze drie keer hebben gewonnen, maar niet sinds 2010.

“We hopen het goed te doen en zelfs meer te bereiken dan vorig jaar”, vertelde Lukaku aan Inter TV.

Lukaku scoorde afgelopen seizoen 24 doelpunten in de Serie A, de tweede alleen voor Juve-ster Cristiano Ronaldo’s totaal van 29.

De 28-jarige was de drijvende kracht achter de aanval van Inter sinds hij voor 80 miljoen euro ($ 94 miljoen) van Manchester United tekende, net na de komst van Antonio Conte in 2019, waarbij hij 64 doelpunten maakte voor de club in 95 wedstrijden.

De Serie A was de eerste grote titel die werd gewonnen door de voormalige speler van Man United, Chelsea en Everton die zijn carrière begon bij Anderlecht.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: