Sweet Melodies Forever verrijkt zich met toetsenist/keyboardist

Roushan Moektimisier is nieuwste aanwinst van de muziekgroep

De talentvolle toetsenist/keyboardist Roushan Moektimisier is officieel lid van Sweet Melodies Forever. Sweet Melodies Forever is een allround semi-orkest. Roushan Moektimisier is vanaf zijn 11de in de muziekwereld en heeft naar eigen zeggen met vele bands mogen optreden. Zijn kennis heeft hij opgedaan als leerling van Maestro Riaz Ahmedali. De 17-jarige werd benaderd door manager van Sweet Melodies Forever, Deepak Bidesie, en heeft de kans met beide handen gegrepen aangezien hij ook een fan is van deze muziekformatie. Roushan is verder nog student en zit op het Havo. “Ik ben hartelijk en met veel plezier ontvangen en heb ook leuke plannen voor de toekomst zoals muziek te maken met jong en oud, samen reizen met de muziekformatie enz.”

De muziekgroep telt met Roushan nu 9 leden; daarvan zijn er drie zangers te weten Shaniel Nanhoe, Rinish Bhagwandien en Navien Sardjoe, die tevens de bandleider is. De andere leden zijn Kishan Dhanes, Santosh Bhairo, manager Deepak Bidesie, Mahes. R. en dhol speler Shaniel Khoenkhoen. (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: