South South West: ‘Te allen tijde gereed indien entertainment weer wordt vrij gegeven’

Manager John Lie A Kwie van de heel populaire muziekformatie South South West zegt dat de muziekformatie te allen tijde gereed is voor road, dance en show indien entertainmentweer wordt vrij gegeven met inachtneming van protocollen. De soundcrew zorgt voor onderhoud door het apparatuur om de drie maanden  met een krachtige blower stofvrij te maken. De elektrische  equipment wordt ook voor een uurtje aangemaakt zodat het warm loopt en gelijktijdig worden ook de draai en schuif knoppen gecontroleerd als ze in tact zijn. De muziekgroep komt minimaal 1 keer per maand bij elkaar en soms een 2e keer om de zaag scherp te houden voor wat betreft het repertoire. Wanneer de drang om te musiceren erg hoog staat en wij het niet kunnen weerstaan wordt er een 3e oefening ingelast in gezamenlijk overleg. De covid-19 protocollen worden juist en strak nageleefd en in het bijzonder door de manager, elk lid heeft daarnaast ook de taak om elkaar te controleren dat de protocollen niet verslappen. Verder is er ook een roulatie model per oefening voor de vocalisten in het leven geroepen zodat de oefeningen zo preventief mogelijk kunnen plaatsvinden. De rythm sectie is altijd volledig aanwezig.

De south south west familie wenst aan alle pokumans, veel succes toe met de herstart, geef niet op, het komt goed. Soms gebeurt er eerst iets slechts om hierdoor later iets goeds, waardevol te ontdekken. Je ontdekt ook dat niets vanzelfsprekend is in het leven. Het leven houdt geen rekening met jouw plannen.

Je kunt de waarde van iets of iemand juist inschatten en waarderen pas wanneer het er niet meer is. Soms raak je te ver van je ware zelf. Door  de Corona pandemie is er een soort Time Out voor een ieder gecreëerd. Dan is het aan jou  om dit moment als groei moment te herkennen. Door de dagelijkse drukte, sleur , activiteiten en grote haast schiet het leven je voorbij. Maak gebruik van deze time out, dit groei moment om een frisse herstart te maken”

South South West is opgericht of geboren op 1 januari 1983 tijdens een jam op de verjaardag van Albert Calor ( meer bekend als Djenges ) de 1ste drummer tevens de bandleider c.q. De manager. De muziekgroep South South West bestaat nu 38 jaar.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: