Kunstenaar Anand Dwarka werkt naar solo-expositie

De welbekende kunstenaar Anand Dwarka is zich aan het voorbereiden voor zijn aankomende solo-expositie. Dwarka vertelt in een gesprek het volgende. “Ik ben momenteel heel druk met het treffen van voorbereidingen voor een solo-expositie. De expositie staat gepland voor de maanden oktober-december. Dit keer is bewust gekozen voor het thema Amazone. Met deze expositie is het trachten om levend vrijheid te tonen aan het publiek. Ik schilder onder andere elementen van het leven. Amazone is een wereldwijd bekend begrip en betekent natuur, de pandemie is aanleiding geweest voor de keuze van het thema. Als kunstenaar wens ik deze expositie te houden in openlucht, mensen het gevoel geven alsof ze diep in de jungle zijn. De dagen van expositie en plaats wordt nog bekend gemaakt. Momenteel ben ik bezig met maken van series schilderijen, deze werkstukken zijn met acryl op canvast en drie dimensionaal. Na 12 jaren zal ik ook gebruik maken van olieverf en met paletmes werken”, aldus Anand in een gesprek. (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: