Lionsclub Parwani heeft nieuw bestuur

Het nieuw bestuur van Lionsclub Parwani is geïnstalleerd voor het fiscal year 2021-2022. Deze plechtigheid heeft plaatsgevonden in Ballroom Lallarookh. De gekozen president Rezah Amirkhan gaf het volgende mee. “De gerealiseerde projecten van Lionsclub Parwani voor het afgelopen fiscal year zijn, een bijdrage ter ondersteuning van het mangrove project te Weg naar Zee, de verzekering voldaan van de oogpoli bus. Voor voeding gezorgd ten behoeve van daklozen, tehuizen, diverse personen geholpen met verstrekken van rolstoelen, bijdrage aan de pandemie bijvoorbeeld door Covid fonds te versterken met USD 5000,- tijdens de vaccinatie campagne, KKF tot naar Nickerie geholpen. Verder ervoor gezorgd dat bepaalde prikpunten voorzien werden van water. 100 saturatiemeter bekostigt en overgedragen. Verschillende members hebben zich geschoold in het Lionisme vanuit de club. Lionsclub Parwani heeft heel weinig kunnen doen aan fondsvormingen maar de club heeft zich sterk gemaakt. Voor het nieuw jaar staat op de lijst: renovatie van het scholencomplex van Lionsclub Parwani. Nog steeds voortzetten met bijdragen aan covid gebeuren, bijvoorbeeld aan de campagne en alle projecten die lions Internationaal aandraagt. Uiteraard zullen we heel creatief moeten zijn voor het verkrijgen van fondsen” aldus de president van Lionsclub Parwani.

Verder kent de club 1st vice president Reza Abdoelhak, 2nd vice president Robby Ramlal, 3th vice president Anil Ghisaidoebe. De andere bestuursleden zijn: Andre Soeperman, Ronny Oemar, Faried Pierkhan,  Soebhas Loetawan, Ricky Mahabier en Soebhaas Malhoe. (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: