Delen Kwattaweg in zeer slechte staat

De afgelopen weken heeft de redactie van Dagblad Suriname veel beeldmateriaal ontvangen van wegen in straten in en rond Paramaribo die in zeer slechte staat verkeren. Iedereen kent wel een weg of een straat waar kuilen en gaten een gevaar opleveren voor het verkeer. Het ministerie van Openbare Werken heeft veel werk te verzetten, maar kan het kennelijk niet aan. Er is onvoldoende geld en de kuilen en gaten zijn er teveel….

Onlangs waren er zelfs doden in het verkeer te betreuren, direct ten gevolge van een kuil of gat in een straat of weg. Een enkele keer ging Openbare Werken na een dergelijk ongeval snel over tot het herstel van een deel van een weg of straat. Maar, het is dweilen met de kraan open.

Het land telt zo vele wegen en straten en ontelbare kuilen, gaten en verzakkingen. Het onderhoud zou structureel aan wegen en straten moeten plaatsvinden.

Ook op social media worden veel foto’s geplaatst van gevaarlijke situaties op wegen, ook op een doorgaande belangrijke verbindingsweg als de Kwattaweg, zo blijkt uit deze foto’s. Ook hier is het wachten op actie vanuit het ministerie van Openbare Werken….

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: