Twee producties van Chille Events gelanceerd

Samenwerking met Prashant Ramjatan & Ustaad Soegriem Ghirao

De promotor en oprichter van Chille Events, Suraj Sahadew-Lall, heeft wederom goed nieuws voor alle muziekliefhebbers. De organisatie heeft gewerkt aan twee kersverse producties met Surinaamse artiesten. De songs zijn te beluisteren via YouTube en de Facebookpagina van de organisatie. 

De eerste song ‘Sarwan Aisa Lal’ is een cover gedaan door de populaire Surinaamse zanger Prashant Ramjatan. Hij staat ook wel bekend als de best Allround Hindi King From Suriname. De bedoeling is om regelmatig producties te gaan doen met Prashant Ramjatan. Voor muziek is gezorgd door Shroetie Ramawadh met gastmuzikanten, Raymond Kromotaroen heeft solo gitaar gespeeld en Santosh Bhairo op de percussie. 

De tweede productie is de Chille Zouk Mix. De zanger hiervan is Ustaad Soegriem Ghirao die 71 jaar is. Hij al sinds 1966 de manager van The Naw Jawan Group. De band was operationeel als orkest. Nadat er door de jaren heen leden zijn vertrokken naar Nederland is het in een Semi Classical verband nog operationeel. De muziek is hierbij ook gedaan door Shroetie Ramawadh. ‘Het is een bijzondere eer voor ons als organisatie. Hij is een zanger die zeker 55 jaren regelmatig muziek heeft gemaakt en heleboel producties. Wij van Chille Events zijn de kans gaan benutten om een productie met hem te gaan doen’, aldus Suraj K. Sahadew-Lall. 

Een bijzondere dank namens Chille Events gaat uit naar een ieder, SUKSDL, Entertainment Bizz & Chanti Sahadew-Lall.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: