Drukte bij vaccinatie georganiseerd door Lions Nickerie

Het was vrijdag 11 juni druk bij het Mungra Medisch Centrum in Nieuw Nickerie waar de organisatie Lions Nickerie een vaccinatiedag had georganiseerd.

‘De wil om gevaccineerd te worden is erg groot in heel Suriname. Men heeft de schrik goed te pakken. Mensen overlijden in gangen van ziekenhuizen in afwachting van een een plaats op de Intensive Care’, aldus de Lions. 

‘De vaccins zijn in aantocht. Een deel is al aangekomen en wordt gebruikt. Hopelijk volgt de rest snel, opdat er na vaccinatie een redelijke immuniteit verkregen kan worden bij de bevolking. Dit is de enige manier om de ernst en gevolgen van de Covid-19 besmetting te beheersen! Laat u svp vaccineren’, is dan ook de oproep van de Lions Nickerie.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: