Reshma Jagessar-Tewari: ‘Bikhra Jeevan’ is een lang gekoesterde wens

De Surinaamse zangeres Reshma Jagessar-Tewari heeft haar nieuwste lied genaamd ‘Bikhra Jeevan’ gelanceerd. Zij geeft het volgende mee over dit lied. ‘Bikhra Jeevan’ is een lang gekoesterde wens, die eindelijk is uitgekomen. Dit nummer is een eigen compositie van de zangeres en is geschreven door Shri Soerdjan Parohi. De bijbehorende videoclip van dit lied is te bekijken via de YouTube channel RJT. Er staat ook Engelse vertaling bij zodat het begrijpelijk is voor iedereen. Volgens de zangeres is het een nummer met inhoud, het heeft te maken met roots en de realiteit. Tegelijk ook met een sterke boodschap voor iedereen. Verder komt de liefde voor het land Suriname ook tot uiting. De inhoud is verschillend te interpreteren. Vooral met de de huidige covid-19 situatie hebben wij elkaar nodig. De schrijver heeft namelijk zijn gevoelens neergepend en dat heeft de zangeres altijd aangesproken. Een speciale dank gaat uit naar alle sponsoren en fans voor alle support.

Reshma heeft in het verleden steeds voorgesteld om met eigen composities naar buiten toe te treden. Maar aan haar werd steeds gesuggereerd om bestaande nummers te zingen omdat het al bekende songs waren en veel meer kans hadden om te slagen. De covid-19 situatie heeft haar de mogelijkheid geboden om haar tijd nuttig te besteden en de draad op te pakken. Zodoende is de artiest gaan beseffen dat ze naar zichzelf moet luisteren. Als boodschap geeft ze mee: “zorg er zeker voor dat u de juiste mensen om u heen hebt. Degene die u kunnen stimuleren en motiveren om uw doel te bereiken. Luister naar uzelf, wees zelfverzekerd. Deze tijd is een uniek gelegenheid om uw talent te ontwikkelen. Heb vertrouwen in eigen kunnen en support ook de eigen Surinaamse talenten. This is just the beginning” aldus Reshma.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: