Varsa Kisoen-Manbodh over haar videoclip genaamd Lady Boss Mashup

De veelzijdige Varsa Kisoen-Manbodh heeft nu ook een videoclip op haar naam staan. De nieuwste videoclip genaamd Lady Boss Mashup bestaat uit drie golden oldies, allemaal door de zangeres gestoken in een nieuw jasje. Het gaat om de songs ‘Tu mujhe jaan se bhi pyara’ van Usha Uthap, ‘Ae mere dil e nadaan’ en ‘Jaoon Kaha Batae Dil’ van Lata Mangeshkar. De clip is al te bekijken via de YouTube channel van Napster Pro Studio. Het muzikale deel is het meesterwerk van Devin Beats, meer bekend als Joosje.

Varsa Kisoen-Manbodh is van huis uit leerkracht en moeder van twee kinderen. Vele herkennen haar als mehendi artiest en ze zorgt ook voor de opmaak van bruiden. De interesse voor het zingen/acteren/modellenwerk was er sinds de tienerjaren, maar de durf ervoor niet. Het begon allemaal in 2019 en dankzij, de bekende Surinaamse zangeres, Motimala Bholasing. Dankzij haar heeft zij namelijk podiumvrees kunnen overwinnen.

“Motimala was ook degene die het talent in me zag.” Vanwege de covid-situatie waarbij er geen feesten gehouden mogen worden heeft zij ervoor gekozen om een video clip te maken. Een bijzonder woord van dank namens de zangeres gaat uit naar haar wederhelft Adjai Kisoen en alle sponsoren. Hij is  de promotor/organisator van dit project.

Over de naam Lady Boss zegt de zangeres: “In elke vrouw zit een Lady Boss. Een ‘Lady Boss’ is niet alleen een vrouw die de directeur is van of de leiding heeft binnen een bedrijf of organisatie. Het is ook een vrouw die anderen helpt om zichzelf te ontwikkelen, om (persoonlijke) doelen te realiseren. Ook een vrouw die expert is op een bepaald gebied zoals ‘de onmisbare persoon in de huishouding, die ervoor zorgt dat ze daar is voor haar kind, die ook de uitdaging aangaat om in de ICT en industriële sector bezig te zijn.”

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: