Junell Lisse timmert aan haar muziekcarrière

Een opkomende artiest is de 18-jarige Junell Lisse. Roberto ‘GBoss’ Banel, oprichter van WeDemBoss gaf het volgende mee over de zangeres. Ze is in het jaar 2019 ontdekt door Roberto ‘GBoss’ Banel tijdens de eerste editie van The Weekend Talent show. In 2019 heeft Junell Lisse zich aangesloten bij de welbekende Surinaams label genaamd WeDemBoss. Junell staat gereed met haar EP, de release hiervan staat voor dit jaar gepland. Maar intussen zal zij enkele singels uitbrengen. Een productie met de zangeres genaamd ‘Daar Alleen’ is inmiddels uitgebracht met een bijbehorende videoclip. ‘Daar Alleen’ is geschreven door Junell Lisse en is te bekijken via YouTube. Zij heeft ook een nummer opgenomen met de welbekende artiest Rowane Blijd aldus Roberto ‘GBoss’ Banel.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: