Damaru over zijn mooiste moment in de muziekscene

‘Mi Rowsu’ met Jan Smit

De Surinaamse zanger Damaru heeft over zijn mooiste moment in de muziekscene gesproken. Dagblad Suriname heeft het volgende vernomen van Damaru. Hij is geboren als Dino Orpheo Canterburg. Hij is dit jaar al 15 jaar actief bezig in de muziekscene. Een onvergetelijke mooi moment voor hem is zijn nummer ‘Mi Rowsu’ met Jan Smit. Hij heeft samen met Jan Smit een videoclip uitgebracht. Het nummer bleef meerdere weken op nummer 1 en een groot aantal weken in de top 3 staan.

De veelzijdige artiest heeft zijn sinds kort zijn eigen studio en houdt zich daarmee bezig. Enkele andere hit songs van hem zijn, Yu na mi engel (Je bent mijn engel), Hey baby en Sranang Koningin. Anno 2021 probeert hij als artiest, ondanks de Covid-19 situatie, productief bezig te zijn. Als boodschap naar de gemeenschap toe, in het bijzonder aan de jongeren, zegt Damaru het volgende. “Be Yourself en doe wat je leuk vindt.”

 ( Foto: terugblik Damaru en Jan Smit)Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: