Covid-19 training afgesloten met certificaatuitreiking op Peuterschool Papegaaitjes

Volgende thema heeft betrekking op Kinderrechten

De leerlingen van de Peuterschool Papegaaitjes hebben een maand lang een Covid-19 training mogen volgen inzake de MoHanA-regels (mondkapje op, handen wassen, 1.5 meter afstand). Dagblad Suriname verneemt het volgende van de directrice Vennelay Lagadeau.

“Het is een training geweest voor de peuters onder het thema gezondheid. Het MoHanA- team is ook langs geweest en heeft voorlichting gegeven.”

De minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin, heeft vrijdag een bezoek gebracht aan  Peuterschool Papegaaitjes voor de certificaatuitreiking. Na een succesvolle uitreiking gaan zij door met het voorbereiden van een nieuwe training met een nieuw thema. “De volgende training voor de peuters zal betrekking hebben op Kinderrechten”, aldus de directrice in gesprek met Dagblad Suriname.

De Papegaaitjes Peuterschool werd opgericht in 2001 door mevrouw E.S Doorstam met als doel kwalitatief onderwijs en opvang in Suriname. Zij organiseert vaak educatieve dagen met een thema.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!