Prashant Ramjatan: “Elke keer als een lied een ander hart raakt”

Zijn mooiste moment in de muziekscene

De Surinaamse zanger Prashant Ramjatan kennen wij van de muziekformatie The Juniors. Hij heeft over zijn mooiste moment een gesprek gevoerd met Dagblad Suriname.

“Elke keer als ik weer voor het publiek sta is voor mij het beste moment. Ik zing “from the heart” en wanneer dat lied een ander hart raakt, is dat voor mij namelijk het allermooiste moment. En uiteraard ook elke keer als ik een compliment uit het diepste van het hart krijg”, aldus Ramjatan.

Hij is al zeker 31 jaren actief bezig in de muziekscene. Een heel populaire cover van hem is het nummer “ Halka Halka”. Er is recent een Extended Version hiervan uitgebracht door VS Music Studio. De zanger werkt momenteel aan een aantal projecten (songs) die heel gauw uitgebracht zullen worden. Behalve artiest is Prashant Facility Manager in ’s Lands Hospitaal. Hij is al 25 jaar werkzaam in het ’s Lands Hospitaal.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!