Karan Singh Grover over zijn vrouw Bipasha Basu’s feedback

Karan Singh Grover is overweldigd door de liefde van het publiek dat hij krijgt voor het opnieuw spelen van hun favoriete personage Asad Ahmed Khan in zijn nieuwste webserie – Qubool Hai 2.0. De tv-show, die voor het eerst werd uitgezonden in 2012, kreeg een vervolg dat momenteel wordt uitgezonden op ZEE5.

In een Instagram live sessie met indianexpress.com, was KSG openhartig over de reactie van het publiek toen hij zijn personage zag herleven in een compleet nieuwe set-up en wereld, de kwaliteit die hij wil meegeven van zijn vrouw Bipasha Basu, en zijn schilderijententoonstelling die werd uitgesteld als gevolg van de lockdown in 2020. Hieronder fragmenten uit de interactie:

Hoe heeft het publiek Qubool Hai 2.0 ontvangen?

Fans schrikken er niet voor terug om hun liefde te tonen. Qubool Hai 2.0 werd door zo veel mensen gewaardeerd. Je realiseert je soms niet dat je zoveel van jezelf in een project stopt omdat je er zoveel van houdt. En dan dezelfde liefde krijgen van de mensen die er naar kijken, is hemels.

Ik ben geen goede acteur. Ik moet echt het personage worden. En Asad is iemand waar ik heel hard aan gewerkt heb. Hij is aan de andere kant van het spectrum. Dus toen ik het meer dan een jaar deed (in de TV show), bleef hij bij me. Zodra ik hoorde over Qubool Hai 2.0, was Asad weg, en ik zei “oké jij (Karan) zit nu, ik zal voor je zorgen.” Asad is geëvolueerd, omdat het publiek zelf is geëvolueerd. We zijn allemaal aan het groeien en evolueren samen.

Wat is het mooiste compliment dat je hebt gekregen voor de show?

Iemand vertelde me dat ze mijn micro-expressies mooi vonden. Asad heeft lagen. Dus als iemand dat opmerkt, is dat goed. Als ik een personage speel, breken ze het af omdat ze weten dat ik het afbrak. Ik doe het omdat het mijn werk is. Maar als zij het doen, betekent het dat ze er veel moeite en aandacht in hebben gestoken.

Je speelt een actie avatar, de rol van een schutter. Kan je nu beter mikken?

Ik herinner me dat ik op school Arjun speelde op het toneel. Toen was ik niet zo goed. Maar voor Qubool Hai was de training op de een of andere manier meditatief, omdat elke beweging verband houdt met de ademhaling. Dus, je moet heel voorzichtig zijn met je ademhaling en je houding. Ik realiseerde me dat ook al denken we dat we stil zijn, we eigenlijk bewegen. De tijd tussen de inademing en de uitademing, dat is de tijd om te richten.

error: Kopiëren mag niet!