Shilpa Shetty over haar Baazigar co-ster

Shilpa Shetty zal het in de aflevering van Indian Idol 12 hebben over haar Baazigar co-ster Shah Rukh Khan. De kaskraker uit 1993 werd geregisseerd door Abbas-Mustan, en was ook het Bollywooddebuut van Shilpa.

Shilpa onthulde dat SRK een behulpzame co-star was, vooral gezien het feit dat ze een 17-jarig meisje was dat haar debuut in Bollywood maakte.

Shilpa zal, samen met Anurag Basu en Geeta Kapoor, te zien zijn in de komende aflevering van Indian Idol 12. Het trio zal de nieuwe reality show, Super Dancer chapter 4, promoten, die zij jureren. In de aflevering zal Shilpa veel vertellen over hoe Shah Rukh haar hielp met het lipsyncen van de liedjes van Baazigar.

“Baazigar was mijn eerste film en ik was erg nerveus, maar Shah Rukh was erg lief. Hij kalmeerde me altijd en hielp me met de scènes. Toen we aan het filmen waren voor het nummer “Ae Mere Humsafar” en ik de tekst moest lip synchroniseren, lukte  het niet goed. SRK dook meteen naar binnen en hielp me met de teksten en vertelde me een techniek om de lipsynchronisatie goed te krijgen,” onthulde Shilpa.

In Baazigar is Shilpa Shetty’s personage Seema Chopra verliefd op SRK’s personage Ajay Sharma. In een poging  de dood van zijn ouders te wreken (die werden gedood door Seema’s vader Madan Chopra) lokt Ajay Seema in de val en zij loopt vervolgens van huis weg om met hem te trouwen. In plaats daarvan duwt hij haar van een gebouw, een handeling waarmee de gebeurtenissen van de film in gang worden gezet. Shilpa en Shah Rukh speelden in twee populaire liedjes uit de film – “Aye Mere Humsafar” en “Kitabein Bahut Si”. De twee acteurs traden later samen op in de films Om Shanti Om (2007) en Luck By Chance (2009).

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: