Milind Soman ook positief getest op COVID-19

Acteur en fitnessenthousiast, Milind Soman is besmet met het coronavirus en deelde dit nieuws donderdag via Twitter. Hij schreef: “Positief getest. #Quarantaine”. Hoewel de acteur “redelijk voorzichtig” was en sinds 4 september 2020 meer dan 30 keer de RTPCR-test deed, liep hij het virus op

Op de vierde dag van zijn quarantaine schreef de 55-jarige acteur een briefje op sociale media waarin hij vermeldde wanneer hij zijn verslechterende gezondheid ontdekte. “Moeilijk te zeggen hoe ik besmet ben geraakt. Ik hen negatief getest op 18 maart toen ik terugkwam uit Delhi, werkte vanuit huis en ging alleen naar buiten om elke dag te rennen, maar begon me op de 23e een beetje minder energiek te voelen. Ik had ook een lichte hoofdpijn en een verhoogde lichaamstemperatuur van 98°,” schreef Soman op Instagram.

De acteur was sinds 4 september op reis en ging in oktober zelfs naar de VS. Maar de Four More Shots-acteur maakte er een punt van om zich elke keer te laten testen voordat hij op vliegreis ging.

Soman deelde: “Ik deed mijn eerste RTPCR-test op 4 september 2020 als onderdeel van de overheidsvoorschriften voor een vlucht, en heb sindsdien bijna elke week gereisd, ging zelfs naar de VS in oktober! Ik heb de RTPCR-test tot nu toe meer dan 30 keer gedaan, het was als een routine. Ik was redelijk voorzichtig, volgde alle voorgeschreven protocollen. Maar toch, zoals @ankita en ik vaak hebben besproken, was het altijd een kwestie van wanneer.”

Zijn vrouw Ankita deelde na de positieve test een foto van zichzelf en haar echtgenoot en schreef erbij: “Niets anders doet ertoe #love #strength.”

Afgezien van Milind Soman zijn ook acteurs R Madhavan, Aamir Khan, Rohit Saraf en Kartik Aaryan besmet geraakt met COVID-19 en zijn zij in zelf-quarantaine.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: