Politie roept hulp samenleving in bij zoektocht naar twee vermiste personen

De politie meldt donderdag de vermissing van de 63-jarige Joyce Rokadji-Kromosemito en de 14-jarige Andjenie Gajadhar en vraagt de samenleving om hulp bij de opsporing van beide vermisten.

Joyce Rokadji-Kromosemito is geboren op 3 februari 1957 in het district Commewijne en is woonachtig in de Keizerstraat no. 125 te Wanica. Zij vertrok zaterdag 13 februari rond half negen ‘s morgens van huis met de mededeling, dat ze naar de stad (centrum) zou gaan. 

Zij was gekleed in een blauw/grijs t-shirt met als opschrift Curaçao, een blauwe knie jeans en blauwe patta’s van het merk Sketcher. De vrouw is sindsdien niet huiswaarts gekeerd.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vrouw wordt verzocht om contact te maken met de politie van de afdeling Kapitale Delicten via de telefoonnummers 403645, de Centrale Meldkamer via 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

Andjenie Gajadhar is op 24 augustus 2006 geboren in Paramaribo en woont op het adres Bonaireweg no. 48 in Wanica. Het meisje is op maandag 1 maart van huis weggelopen en is niet teruggekeerd.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van Andjenie Gajadhar wordt verzocht contact op te nemen met de politie van de afdeling Jeugdzaken via de telefoonnummers 404565, 404756, de Centrale Meldkamer via 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: