Republic Bank verlaagt bestedingslimiet US-dollars voor eigen creditcards

Met ingang van 23 maart verlaagt Republic Bank Ltd haar bestedingslimiet in Amerikaanse dollars per betalingscyclus voor alle creditcards van Republic Bank. De bank heeft aangekondigd, dat de wijziging zal leiden tot een verlaging van het bestedingslimiet van haar klanten voor creditcards van US$ 12.000 naar US$ 10.000. In een persbericht zei de bank te hebben gewezen op de impact die de wijziging kan hebben op de dagelijkse activiteiten van klanten, maar dat dit nodig was om haar forex portefeuille te beheren. De wijziging is van toepassing op alle transacties die worden uitgevoerd buiten Trinidad & Tobago, waar de hoofdzetel van de bank is gevestigd, en internationale online transacties waarbij de gekozen valuta voor facturering TTD is (Trinidad and Tobago Dollar). Deze online transacties zullen worden opgenomen in de maandelijkse betalingscyclus van $ 10.000. Lokale TTD-transacties die online of bij handelaars worden uitgevoerd, blijven onaangetast. Cliënten kunnen voor informatie de website www.republictt.com bezoeken..

error: Kopiëren mag niet!