Asgar Koster: ‘Liefde is mooi en moet bezongen worden’

Nieuw song ‘Het Beloofde Land’ uitgebracht

ASKO Productions heeft gisteren het nummer ‘Het Beloofde Land’ gelanceerd. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van de veelzijdige artiest Asgar Koster. Hij heeft er bewust voor gekozen de liefde tussen man en vrouw te beschrijven. Volgens de artiest is liefde mooi en moet daarom bezongen worden. Het neerpennen en uitvoeren van het nummer is tot stand gekomen in samenwerking met het nu al gouden rap/zangkoppel Legacy en Ahicio. Zij rijgen hun eigentijdse zang en rap lyrics , een mix van Nederlands, Engels en Sranan vlot aan elkaar en sluiten naadloos aan op het refrein van ASKO, op de pakkende Urban/R&B/Pop beat. Asgar Koster is ook de producer van het nummer ‘Mi Ati’. De colab’ is ASKO zo goed bevallen, dat ze besloten de samenwerking direct verder invulling te geven.  ‘Het Beloofde Land’ draait om een jonge man die verliefd wordt op een vrouw die hij ontmoet, die een bagage van een gebroken liefde met zich mee blijkt te dragen. Hij probeert haar te overtuigen voor hem te kiezen, niet nadat hij haar in het vooruitzicht stelt de stress en teleurstelling van het ongeluk in de liefde, van haar te willen wegnemen, en haar trouw, waardering en echte liefde daarvoor in de plaats aan te bieden. Het nummer is met een videoclip uitgebracht. Deze song is uiteraard niet de eerste productie van ASKO met liefde als thema. Recent nog was hij verantwoordelijk voor het Good Times reggae riddim album, waarin de liefde uitgebreid werd bezongen door de diverse featuring artiesten. ‘Onze Liefde’ gebracht door Bryan B. & Ingrid Simons komt uit de studio’s van ASKO, ‘Mijn Ware Liefde’ van Nisha Madaran is een  samenwerking met Replay, waarvan ASKO co-arrangeur is. De bekroonde ‘Lockdown Medley’van Danitsia Sahadewsingh, komt ook uit ASKO’s koker. Met ‘A Lobi Ya Kenge Te’ van Emanuel Pinas, de populairste tune van 2019, spande ASKO uiteraard de kroon. ‘Mi Angai’, is kersvers op de markt gebracht.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: