Sagar Kandhai zijn carrière in de muziekscene

De Surinaamse talentvolle Sagar Kandhai is hard aan het groeien in de muziekscene. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie over hem. Sagar is al ongeveer 7 jaren actief bezig met zang. In 2017 is hij naar buiten toe getreden middels zijn deelname aan het open scholieren zangcontest van SS promotions. Opmerkelijk is wel dat hij geen lid is van een muziekformatie. Hij heeft wel aanbiedingen hiertoe gehad en hij denkt er nog over na  alvorens definitief stappen te ondernemen. Hij heeft nooit zanglessen gevolgd; hij heeft slechts wat tips via YouTube opgevolgd. Hij heeft inmiddels twee covers uitgebracht van de songs ‘Tere bin nahi lage jiya’ en ‘ Ek ajnabee’. Thans werkt hij aan zijn derde cover van het nummer ‘Tera Bina Zindagi Se koi shikhwa’. De release van zijn derde cover staat gepland voor begin maart. Hij heeft de legendarische en Indiase zangers Kumar Sanu, Udit Narayan, Arijit Singh, Atif Aslam als idool. In het dagelijks leven werkt hij om in zijn levensonderhoud te voorzien en hij is laatstejaarsstudent op de UNASAT, richting Bedrijfskunde. Momenteel staat zijn studie als eerste op zijn prioriteitenlijst. 

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: