“Ondanks mooi weer gaat de verkoop heel erg slecht”

“Ondanks mooi weer gaat de verkoop heel erg slecht”, zegt een standhouder aan de krant. De standhouder gaf aan dat hij sinds de opheffing van de totale weekend-lockdowns niet kan praten van een succesvolle dag. “De verkoop gaat heel erg slap. Als het nog ging regenen, kon ik begrijpen dat de verkoop niet zou gaan, maar juist ondanks zo een mooi weer krijg ik maar zes tot tien klanten in een dag. Ik kijk nog de komende week hoe de verkoop gaat. Zo niet ga ik wel moeten overstappen naar een ander alternatief”, vervolgt deze standhouder.

Een andere standhouder die langs de straat verkoopt, gaf aan dat zij gelijk een grote afstand moest afleggen om haar spullen te kunnen verkopen. “Hoe de benzineprijs is verhoogd, besloot ik maar iets voor mijn huis te creëren en daar te verkopen. Maar dan nog kan ik niet praten van een vlotte verkoop. Bij mij in de buurt zijn er al zes stands en drie winkels die ook groentesoorten verkopen. Dus ik ga ook met een andere optie moeten komen om te verdienen. Voor nu kan ik alleen maar door bijten en kijken wat ik verder nog kan doen om te verdienen. Uiteindelijk leef ik alleen van de verkoop van mijn groenten. Mijn kinderen zijn groot en hebben hun eigen leven, dus ik moet mijn hooft boven water houden”, aldus de standhouder.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: