NDP: “Geen gejuich bij herdenking van de revolutie”

Het is gebruik bij de Nationale Democratische Partij om in de nacht van 24 op 25 februari kransen te leggen en een fakkel te ontsteken bij het Monument van de Revolutie. Gezien het Coronavirus zal de herdenking van de Dag van de Revolutie, noodgedwongen aan de covid-19 veiligheidsprotocollen worden aangepast. Er zal geen openbare manifestatie worden gehouden.

Niemand wordt uitgenodigd

De NDP- heeft een week voor de ‘grote dag’, nog geen programma bekendgemaakt. Daarnaar gevraagd werd Dagblad Suriname eraan herinnerd dat de Dag van de Revolutie nooit overdadig wordt herdacht. Het is een dag van gebed en bezinning. Er wordt niet gejuicht en getriomfeerd. De achterban wordt niet gemobiliseerd. Niemand wordt door de NDP uitgenodigd. De partij gaat ervan uit dat het een nationale dag is waaraan elkeen op eigen wijze invulling geeft.

HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: