Eigenaar Malhoe’s Sound gedenkt 80ste jaardag

De eigenaar van Malhoe’s Sound, tevens oprichter van Malhoe’s Touring heeft op 7 februari zijn 80ste verjaardag mogen vieren. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van de familie alsook middels een gesprek met de jarige, de welbekende bekende  Mahinder Malhoe. Malhoe’s Sound werd jaren terug opgericht en het bedrijf heeft legends als wijlen Mohammed Rafi, wijlen Kishore Kumar, Sonu Nigam en ook Nitin Mukesh mogen begeleiden middels hun soundsysteem. Mahinder Malhoe blikt tevreden terug op zijn activiteiten. Hij zegt dat het is begonnen met sounds in de auto, daarna werd er steeds uitgebreid en zodoende werden ook de grote boxen erbij gekocht. ‘ In die tijd was Malhoe’s Sound de enige die kon zorgen voor het geluid op dat niveau. Dus als er evenementen/ shows waren dan werden de organisatoren vaak aangeraden om vooraf contact op te nemen met mij, dus met Mahinder Malhoe’ aldus de jarige . De kinderen en kleinkinderen zijn ook in deze branche gestapt en zij hebben zelf ook voor de nodige ondersteuning gezorgd wanneer er tijdens evenementen sound van een speciale kwaliteit nodig was. Dinesh Malhoe is de show organisator, Narin Malhoe de Sound engineer van MSS en Jivi Malhoe zijn voorbeelden van personen die het werk in deze entertainment wereld hebben voortgezet. De boodschap van Mahinder Malhoe naar de jongeren die interesse hebben voor het sound gebeuren is het volgende: ‘de jongeren moeten doorgaan, het is wel belangrijk om kennis te dragen van het sound gebeuren als je ermee bezig bent’. Malhoe’s Sound is tot heden heel bekend en zorgt op nationaal als ook op internationaal platform als het gaat om het leveren van geluid op maat.  Over zijn verjaardag zegt Malhoe, het is vanwege covid-19 situatie een heel sobere jaardag. Vorige week was er in dit verband een tempeldienst en hij heeft de nodige felicitaties ontvangen van de familie.

(Foto: Terugblik; Mahinder Malhoe met de legends op de foto)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: