Diamanten huwelijk voor echtpaar Samsoedien-Alidjan

Op 4 februari 2021 herdacht het echtpaar Samsoedien – Alidjan het feit dat zij 60 jaren terug in het huwelijks bootje stapte. De Districtscommissaris van Wanica Zuid – Oost  woonde als speciale gast, dit heugelijk feit bij. De echtelieden zijn namelijk de ouders van de Hoofd Inspecteur, tevens de Gewestelijk Politie Commandant van Wanica,  de heer Samsoedien, met wie de Districtscommissaris een goede werkrelatie heeft. Uit dit huwelijk zijn er 4 kinderen, 8 kleinkinderen, 6 achter kleinkinderen voortgekomen. De Dc bracht hulde aan het echtpaar, dat bedacht werd met een bloemstuk, een kaart en een gesloten enveloppe. Volgens de Dc mag dit echtpaar als voorbeeld dienen voor de huidige generatie, maar ook voor hem als jongeman, echtgenoot en vader. Hij bedankte het echtpaar voor al hetgeen zij hebben opgebouwd en in stand hebben kunnen houden.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: