Onderwijs op afstand start donderdag 28 januari

PAHO-cijfers: 11 Kinderen onder 10 jaar Covid-positief getest van 7-21 januari – Kinderen niet besmet geraakt op school…

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur heeft maandag in een brief aan schoolleiders en directeuren van scholen, laten weten, dat donderdag 28 januari gestart wordt met onderwijs op afstand.

De scholen blijven overigens, vanwege de actuele Covid-19 situatie, nog gesloten. 

‘Wij doen een dringend beroep op u om de naderende instructies na te leven en erop toe te zien dat wij dit college- en schooljaar samen op een creatieve, moderne, kwalitatieve en verantwoorde wijze naleven’, aldus het ministerie in haar brief.

PAHO-cijfers

Uit recente cijfers van de Pan-American Health Organization (PAHO) blijkt overigens, dat in de periode 7-21 januari 11 kinderen onder de 10 jaar besmet zijn geraakt met het Covid-19 virus. Deze kinderen zijn dus niet besmet geraakt op school.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: