Man overlijdt aan steekwond op Jagdeiweg

Het Korps Politie Suriname bericht maandag dat Hendrik Ashruf afgelopen woensdagavond door een steekwond op de Jagdeiweg, een zijstraat van de Kwattaweg in Paramaribo, om het leven is gekomen. De man werd door agenten van het bureau Kwatta en de afdeling Kapitale Delicten aangetroffen en vertoonde geen teken van leven meer. Een verdachte, A.W., is aangehouden en in voorlopige verzekering gesteld.

Uit verklaringen blijkt, dat de verdachte samen met zijn vrouw bij zijn schoonouders was aan de Jagdeiweg. Zijn schoonvader en het latere slachtoffer en ene S.S. zaten op dat moment te borrelen. Bij het zien van S.S., raakte A.W. ontstemd vanwege een geval van sexueel misbruik dat zich in het verleden heeft voorgedaan. 

De inmiddels aangeschoten schoonvader, die goed bevriend is met S.S., merkte het ontstemd gedrag op en begon A.W uit te schelden.

W., die van plan was te vertrekken, duwde zijn bromfiets de straat op en wilde met zijn echtgenote vertrekken. Op dat moment zag hij dat Hendrik Ashruf, een neef van zijn vrouw, bewapend met een plank naar hem toe rende. Hierop haalde W. een mes tevoorschijn.

Ashruf, die met de plank op hem afkwam, raakte gewond door het mes dat A.W. in zijn hand had. Hierna rende het gewonde slachtoffer weg, maar zakte in elkaar en is daarna overleden. Een arts stelde de dood van Ashruf vast. 

Zijn lichaam werd na overleg met het Openbaar Ministerie in beslag genomen, terwijl de verdachte A.W. werd gearresteerd.

Het verdere onderzoek wordt verricht door de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: