Universiteit campus gesloten tot nader order

Het Bureau van de Universiteit heeft bekend gemaakt dat het universiteitscampus tot nader order gesloten blijft. In een bekendmaking gericht aan het personeel van AdeKUS, het Celos en het MWI en gedateerd 3 januari 2021 wordt medegedeeld dat na kennisname van de door het Covid- 19 management team uitgevaardigde maatregelen en na overleg met het Bestuur van de Universiteit besloten is de campus tot nader order te sluiten (in elk geval de week van 4 januari 2021) en het personeel, met uitzondering van de security medewerkers, te vragen om tot nađer bericht thuis te blijven en indien mogelijk van huis uit te werken. De decanen hebben van de voorzitter BvU reeds instructies ontvangen ten aanzien van de voortgang van het onderwijsproces.

“Indien noodzakelijk kunt u door uw leidinggevende worden opgeroepen om werkzaamheden op de campus uit te voeren. Zodra wij iets te melden hebben zullen wij weer met u in contact treden. Blijft u de berichten volgen”, besluit het Bureau van de Universiteit haar bekendmaking.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: