Gregory Rusland herkozen als voorzitter NPS

Gregory Rusland is vandaag voor de komende 5 jaren herkozen als voorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS). Hij was aanvoerder van de enige lijst die ingediend was voor de bestuursverkiezingen. In zijn toespraak gaf de partijvoorzitter als opdracht mee om ervoor te zorgen dat de NPS ook groeit in het aantal zetels. “Ook in het aantal zetels zal de NPS in de komende periode moeten tonen dat zij veel meer waard is in de Surinaamse politiek. Qua draagvlak zijn wij nu de derde grootste in het land”,  benadrukte Rusland, die sinds 17 juni 2012 leiding geeft aan de NPS. 

In het hoofdbestuur van de NPS hebben naast voorzitter Rusland ook zitting Jerrel Pawiroredjo, Patricia Etnel, Dorothy Hoever, Hesdy Pigot, Irshaad Fatemahomed, Roseline Daan, Man Lau Sie, Ronny Oemar, Monique Sowidjojo, Sharisa Kensmil, Haroen Daha, Saskia Nahar, Michel Felisi en Rodney Revales. In het Congresbestuur hebben zitting Danielle Beeldsnijder, Rugia Bergraaf, Sjachnaz Pengel, Dayanand Dwarka, Mario Vermeer, Rachele Giddings en Hans Breeveld.

error: Kopiëren mag niet!